Kuljetuspalvelut ammattitaidolla

Kuljetusliike J. Lehtonen on kotimainen kattavien kuljetuspalveluiden ammattilainen. Meillä on vuosien kokemus haastavistakin kuljetuksista. Hoidamme kuljetukset aina sovitussa aikataulussa tehokkaasti ja luotettavasti. Kokemuksemme avulla pystymme konsultoimaan teidän tarpeisiinne vastaavan kuljetuksen ja hoitamaan koko projektin tai urakan avaimet käteen -palveluna tai vaihtoehtoisesti voimme toteuttaa kuljetukset teidän logistisen suunnitelman mukaisesti.

Sorakuljetukset

Toimitamme murskeet, maa-aineet ja sorat aina luotettavasti ja aina aikataulussa rakennuspaikalle tai muuhun kohteeseesi. Kuljetusalan kokeneena ammattilaisena autamme kaikissa maansiirtotöissä nopealla tahdilla, kustannustehokkaasti ja asiakkaan toiveita kunnioittaen. Meiltä saat myös kokonaisvaltaiset maanrakennuspalvelut luotettavasti ja ammattitaidolla. Lue lisää tarjoamistamme maarakennus- ja kaivuupalveluistamme.

Lavettikuljetukset ja erikoiskuljetukset

Työmaan tahdissa mukana pysyäkseen, on luotettava työkoneiden kuljetukset osaavalle ammattilaiselle. Me toteutamme lavettikuljetukset vuosien kokemuksella, jonka ansiosta tahtimme on ripeä ja pysymme aina aikataulussa. Kuljetamme kaikki maanrakennus- ja maatalouskoneet kohteeseen kuin kohteeseen sovitussa tahdissa. Luottamalla lavettikuljetukset meidän osaaviin käsiimme, voitte vähentää koneiden siirrosta aiheutuvia kustannuksia - näin säästytte ylimääräiseltä vaivalta, ajalta ja rahalta.

KULJETUSPALVELUMME:

  • Sorakuljetukset
  • Lavettikuljetukset
  • Vaihtolavakuljetukset
  • Umpikaappikuljetukset
  • Avokuljetukset
  • yms… kysy lisää!

Katso lisää kuvagalleriastamme!

Tutustu tekemiimme kohteisiin ja urakoihin. Tarjoamme palveluitamme pääkaupunkiseudulla niin yksityisille kuin yrityksille, taloyhtiöille ja kaupungeille!

OTA YHTEYTTÄ!

Ota yhteyttä kotimaiseen kuljetus-, maanrakennus- ja nosturipalveluiden ammattilaiseen ja kysy lisää palveluistamme!

 

Kuljetusliike J. Lehtonen
Hirvenkoipi 52, 03600 Karkkila

Puh. 0400 942 195

jukka@kuljetusliikejlehtonen.fi
teemu@kuljetusliikejlehtonen.fi
tuomas@kuljetusliikejlehtonen.fi

www.kuljetusliikejlehtonen.fi

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Riihimäki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Lahti, Kotka, Porvoo, Loviisa, Hamina, Kouvola, Heinola, Järvenpää, Vihti, Lohja, Inkoo, Karjaa, Raasepori, Salo, Turku, Pusula, Karkkila, Somero, Forssa

Yhteydenottolomake