Nosturipalvelut pääkaupunkiseudulla

Olemme luotettava, kotimaista työvoimaa edustava nosturipalveluiden osaava ammattilainen. Vuosien kokemuksella hoidamme kaikki nosturipalvelut aina aikataulussa, kustannustehokkaasti ja huolellista työjälkeä vaalien. Voimme tarpeen mukaan suunnitella nosturipalvelut kokonaisurakkana tai hoitaa pienet tai suuret nosturityöt täysin toiveidenne mukaisesti. Yhteistyökumppanina olemme asiantunteva, mukautuva ja edullinen. 

Monipuolinen nosturikalusto ammattikäytössä

Meidän kattava kalustomme takaa hallitun, ammattitaitoisen ja turvallisen nostosuorituksen vaikeissakin kohteissa. Nostamme 25-85 tnm ja kalustomme ulottuvuus on jopa 32 metriä. Luottamalla nosturityösi meidän osaaviin käsiimme, voit olla turvallisin mielin ja varmistua urakkasi tai projektisi onnistumisesta. Me palvelemme kaikki asiakkaita pääkaupunkiseudulla - Helsingissä, Vantaalla, Kauniaisissa, Espoossa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää nosturipalveluistamme. Räätälöimme teille mielellään yksilöllisen, läpinäkyvän tarjouksen!

Katso lisää kuvagalleriastamme!

Tutustu tekemiimme kohteisiin ja urakoihin. Tarjoamme palveluitamme pääkaupunkiseudulla niin yksityisille kuin yrityksille, taloyhtiöille ja kaupungeille!

OTA YHTEYTTÄ!

Ota yhteyttä kotimaiseen kuljetus-, maanrakennus- ja nosturipalveluiden ammattilaiseen ja kysy lisää palveluistamme!

 

Kuljetusliike J. Lehtonen
Hirvenkoipi 52, 03600 Karkkila

Puh. 0400 942 195

jukka@kuljetusliikejlehtonen.fi
teemu@kuljetusliikejlehtonen.fi
tuomas@kuljetusliikejlehtonen.fi

www.kuljetusliikejlehtonen.fi

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Riihimäki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Lahti, Kotka, Porvoo, Loviisa, Hamina, Kouvola, Heinola, Järvenpää, Vihti, Lohja, Inkoo, Karjaa, Raasepori, Salo, Turku, Pusula, Karkkila, Somero, Forssa

Yhteydenottolomake