Roskalavat ja vaihtolavat pääkaupunkiseudulla

Meiltä vaihtolavat kiinteistöjen siivouksiin, pihatalkoisiin, teollisuuden tarpeisiin, remontteihin ja muille roskille, jotka vaativat laajemman mittakaavan poiskuljetusta. Meidän kauttamme saat vuokrattua roskalavat ja niihin liittyvät oheispalvelut, kuten poiskuljettamiset. Vaihto- ja roskalavat toimitamme avaimet käteen -palveluna, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia muusta kuin lavan täyttämisestä!

Vaihtolavakuljetus

Luotettavaa, asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista vaihtolavojen vuokrausta ja kuljetusta pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Meltä edulliset, tehokkaat ja joustavat vaihtolavaratkaisut talkootoiminnalle, siivoustyöhön tai roskalavaksi taloyhtiölle, yritykselle tai yhteisölle. Helpota omaa urakkaasi ja tilaa meiltä vaihtolava, jonka kuljetamme myös pois, kunhan olet saanut talkoot suoritettua. Älä tyydy raahaamaan roskia ja poisheitettäviä tavaroita yksin pois, vaan luota ne meidän tehokkaisiin käsiin.

Katso lisää kuvagalleriastamme!

Tutustu tekemiimme kohteisiin ja urakoihin. Tarjoamme palveluitamme pääkaupunkiseudulla niin yksityisille kuin yrityksille, taloyhtiöille ja kaupungeille!

OTA YHTEYTTÄ!

Ota yhteyttä kotimaiseen kuljetus-, maanrakennus- ja nosturipalveluiden ammattilaiseen ja kysy lisää palveluistamme!

 

Kuljetusliike J. Lehtonen
Hirvenkoipi 52, 03600 Karkkila

Puh. 0400 942 195

jukka@kuljetusliikejlehtonen.fi
teemu@kuljetusliikejlehtonen.fi
tuomas@kuljetusliikejlehtonen.fi

www.kuljetusliikejlehtonen.fi

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Riihimäki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Lahti, Kotka, Porvoo, Loviisa, Hamina, Kouvola, Heinola, Järvenpää, Vihti, Lohja, Inkoo, Karjaa, Raasepori, Salo, Turku, Pusula, Karkkila, Somero, Forssa

Yhteydenottolomake